13 Februari 2018

Fiat uppmuntrar brustna hjärtan till nystart med kärlekskampanj

Lagom till alla hjärtans dag lanserar Fiat Sverige den lite annorlunda kampanjen "Släpp ditt ex - få en cab". Uppmaningen är att "un-frienda ditt ex"på Facebook i utbyte mot en rabatt på nystart och frihetkänsla, i form av cabriolet på köpet till Fiat 500.

Bakom idén står reklambyrån Saatchi & Saatchi och kampanjen speglar en samtidsspaning

  • Idag tar ju relationer inte slut på samma sätt som för några år sedan. I och med att många följer sin tidigare partner i sociala medier, så påminns vi ständigt om det som varit. Ibland kanske till och med på ett sätt som hindrar oss från att fokusera på att träffa en ny kärlek, säger Erik Carlson, Copywriter på Saatchi & Saatchi.


Cabriolet symboliserar frihet
Sextio år efter sin lansering och efter fler än sex miljoner sålda bilar så har Fiat 500 kommit till att bli något av en design- och stilikon. Den populära italienska modellen har retrokänslan kvar från originalet från 1957 men med dagens moderna teknik och funktionalitet

  • För många symboliserar Fiat 500 just Italien, känslor och även romantik för den delen. Vi vill med kampanjen pigga upp dem som känner sig vintertrötta och kanske även lite vilsna i kärleksdjungeln. Vem ler inte åt tanken att köra Fiat 500 nercabbat genom ett soligt italienskt landskap, med musiken på högsta volym och håret flygande i vinden. Det är vårt sätt att förmedla frihetskänsla och samtidigt hylla kärleken säger Simone Lazzarin, Brand Engagement Manager på FIAT Sverige

Under alla hjärtans dag-veckan på kampanjsajten (slappdittex.se) och i Fiats sociala kanaler så guidas besökaren att genom några enkla steg släppa taget om sin tidigare partner.
Den som tar mod till sig och "un-friendar" sitt ex via sajten har till slutet av mars på sig att lösa in rabatten.

 

För mer information, kontakta vänligen:

Maria Johansson
Public Relations Manager
Mobil: 072-230 44 18
Epost: maria.johansson@fcagroup.com
www.alfaromeopress.com
www.fcagroup.com

Email: mediarelations@fcagroup.com
www.fcagroup.com

 

 

senaste videorna

avancerad sökning

Sök...

Från
Till
Sök