09 Januari 2012

Ny presskontakt på Fiat Group Automobiles i Sverige

 

John Eriksson har börjat som ny PR-koordinator och presskontakt på Fiat Group Automobiles i Sverige. Han tillträdde tjänsten den 5 december 2011 och har en flerårig bakgrund som motorjournalist.

John Eriksson kommer att arbeta tillsammans med PR- och marknadschefen Lina Gooch och ha hand om det mer operativa arbetet med presskontakter på informationsavdelningen. Han kommer bland annat ansvara för pressbilsbokningen, svara på frågor om Fiat-gruppens produkter samt hjälpa till att förse journalisterna med fakta och information.

- Vi är glada över att ha fått med John i vårt team. Han är en välkommen förstärkning och värdefull resurs för oss med sin bakgrund och sitt kontaktnät. Vår målsättning är nu att kunna serva journalisterna ännu bättre som en del i vår satsning på den svenska marknaden, säger Lina Gooch, PR- och marknadschef på Fiat Group Automobiles i Sverige.

PR- och marknadschefen Lina Gooch kommer att fortsätta med det övergripande ansvaret för informationsavdelningen och även framöver att fortsätta vara företagets talesperson gentemot press.

För bokning av pressbilar eller vid frågor som rör någon av Fiat-gruppens produkter, kontakta företagets nye PR-koordinator:

John Eriksson, PR-koordinator Fiat Group Automobiles Sweden Mobil: 070-752 77 57 E-post: john.eriksson@fiat.com

_____________________________________________________

För ytterligare information se
www.fiatpress.se eller kontakta: Lina Gooch, PR/Communication Manager, FGA Sweden Tel: +46 (0) 722 30 44 18

E-post: lina.gooch@fiat.com

 

senaste videorna

avancerad sökning

Sök...

Från
Till
Sök

Bifogade filer