06 Mars 2018

Nyheter från Fiat under bilsalongen i Genève 2018

Europas främsta bilmässa, Geneva International Motor Show 2018, är öppen för allmänheten mellan den 8:e och 18:e mars i Genève, Schweiz. Fiat finns givetvis på plats och presenterar en mer komplett uppställning än någonsin vad gäller både designutföranden och ny teknik för några av sina ikoniska modeller.

- Nya S-Design
- Nya Mirror-serien med ny och optimerad teknikintegration

Stockholm 2018-03-06
Fiat är på plats under bilsalongen i Genève och visar upp både nya designutföranden och ny teknik
i form av S-Design och Mirror versionerna, som båda möter den efterfrågan som finns vad gäller stil, personlighet och teknik.

124 Spider S-Design, 5-dörrars Tipo och 500X S-Design är tre modeller med helt olika egenskaper, dedikerade till dem som vill uttrycka sin egen personlighet med både stil och egen karaktär.
S-Design versionerna visar upp både de funktionella och känslomässiga sidorna av Fiat som tilltalat mängder av motorfantaster genom tiderna.

Showens stjärna, 124 Spider S-Design, representerar bilmärkets sportigaste och mest dynamiska modell någonsin och är utrustad med den pålitliga fyrcylindriga 1.4-liters turbomotorn med MultiAir-teknik, vilket levererar 140hk, en maxhastighet på 215km/h och 0-100 acceleration på 7.5 sekunder. Även utsidan på roadstern imponerar med detaljer som bland annat 17" lättviktsfälgar, sportiga ränder och märken med de italienska färgerna.

Fiat 500X S-Design är en vinnande kombination av sportighet, stil och förmågan att förföra vem som helst vid första anblick. Bilen som kommer visas upp, S-Design Cross, är utrustad med en 170hk 1.4 MultiAir-motor, automatisk dubbelkopplingslåda och fyrhjulsdrift. Utvändigt visas bilen upp med exklusiva detaljer i polerat stål och bilens 18"-fälgar sticker verkligen ut med två distinkta färger.

På bilsalongen visas också en Fiat Tipo 5-dörrarsversion upp i S-Design. Specialutförandet innebär bland annat lackering i exklusiv "Metropoli Grey", prestandastrålkastare och 18" lättmetallfälgar. Invändigt har Tipon blivit totalt omstylad med nya säten och detaljer som verkligen kommer vara särskiljande.

En annan av årets nyheter från Fiat är Mirror-serien, som är den första egna serien som omfattar hela 500-familjen. Med 500-familjen visar Fiat att även ett litet fordon kan generera en hel familj av överkomliga och attraktiva modeller som kombinerar personlighet med funktionalitet. Nytt för Mirror-serien är framför allt tekniken, vilket innebär att varje modell i Mirror-familjen förses med en 7-tums HD Live Uconnect-radio med högupplöst pekskärm, samt integration av Apple CarPlayTM- och Android AutoTM-kompatibilitet - något som tar körupplevelsen till en helt ny nivå.

Med de nya familjerna Mirror och S-Design uppfyller Fiat marknadens senaste behov och erbjuder varje kund möjlighet att uttrycka sin egen identitet genom det fordon de kör.


Önskar ni mer information, vänligen kontakta:

Maria Johansson 
Public Relations Manager
Mobiltelefon: + 4672-230 44 18
E-post: maria.johansson@fcagroup.com
www.fiatpress.se / www.fiatpress.com
www.fiat.se 

 

senaste videorna

avancerad sökning

Sök...

Från
Till
Sök

Bilder


Download

Related images